Prullans (Ref. 1506)

Preu: 929.000€

Habitacions: 4

Banys: 3

Parcel·la: 853m²
Habitatge: 248m²

Habitacions: 4

Banys: 3

Parcel·la: 853m²
Habitatge: 248m²

Aquesta magnífica casa ofereix un entorn únic per a gaudir de la tranquil·litat i la bellesa natural de la Cerdanya. L’espaiós garatge, amb capacitat per a dos cotxes, i el traster adjacent proporcionen comoditat i ampli espai d’emmagatzematge.
En entrar, et rep un saló acollidor amb llar de foc, dissenyat com un mirador que s’obre a un encantador porxo, perfecte per a relaxar-se mentre contemples la vall que s’estén als teus peus. La cuina, moderna i esplèndida, connecta amb un menjador lluminós i alegre, banyat per la llum natural que inunda l’estada.

En la zona de nit, trobem tres confortables habitacions. La suite principal destaca per les seves impressionants vistes al Cadi, creant un ambient de serenitat incomparable. A més, la casa compta amb tres banys perfectament equipats i una sala polivalent que s’adapta a les teves necessitats.

Aquest habitatge, càlida i familiar, és el refugi ideal per a gaudir de la Cerdanya, on cada detall ha estat pensat per a oferir una experiència de vida única i acollidora.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?