Bolvir (Ref. 1220-6)

Preu: 990.000€

Habitacions: 3

Banys: 4

Parcel·la: 80m²
Habitatge: 236m²

Habitacions: 3

Banys: 4

Parcel·la: 80m²
Habitatge: 236m²

Aquesta fabulosa casa d’obra nova combina vistes excel·lents, acabats de disseny i un entorn encantador. Amb acabats d’estil nòrdic, aquest habitatge ofereix una experiència única per a gaudir en família. Des del moment en què entres, et sentiràs captivat pels seus detalls.

La zona de dia és el cor de la casa, on trobaràs una acurada distribució que maximitza la funcionalitat. Comença amb un bany, perfecte per a visitants. La cuina, totalment equipada. L’àrea de menjador adjacent és espaiosa i acollidora, ideal per a reunions familiars i sopars especials. El saló, amb la seva encantadora llar de foc, convida a relaxar-se i compartir moments especials. A més, des de aquí, pots accedir a un excel·lent porxo i jardí on podràs gaudir de vistes impressionants, com tretes d’una postal.

Pujant a la planta superior, t’espera una habitació doble, un bany i una habitació suite amb el seu propi bany. La zona de nit, acaba a la planta altell, on trobem una tercera habitació tipus suite. Finalment, a la planta soterrani, tenim una zona de safareig i un garatge per 3 cotxes.

Els acabats d’estil nòrdic de la casa no sols afegeixen un toc d’elegància, sinó que també proporcionen un gran confort. La combinació de colors suaus, materials naturals i disseny funcional crea un ambient càlid i relaxant en tot l’habitatge.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?