Eyne (Ref. 1499)

Preu: 375.000€

Habitacions: 3

Banys: 2

Parcel·la: 15m²
Habitatge: 130m²

Habitacions: 3

Banys: 2

Parcel·la: 15m²
Habitatge: 130m²

Aquesta preciosa casa adossada, situada en un dels racons més especials de la Cerdanya francesa, és el refugi perfecte per als qui busquen desconnectar i gaudir de la naturalesa en un entorn incomparable.
En entrar, en la planta baixa, et rep una acollidora zona de dia. El saló, amb una càlida llar de foc, s’obre a un porxo encantador que convida a relaxar-se mentre gaudeixes del teu jardí privat. L’espai del menjador s’integra de manera harmònica amb una cuina funcional equipada amb un passa plats. A més, aquesta planta compta amb un bany i un pràctic safareig.
En la primera planta, l’ambient nocturn es distribueix en tres àmplies habitacions dobles, totes elles dissenyades per al descans, i un bany complet que dona servei a la planta.
Finalment, en la planta altell, trobem un magnífic espai polivalent, perfecte per a adaptar-lo a les teves necessitats: una sala de jocs, un despatx, o un racó de lectura.
La propietat inclou un garatge tipus box.
Aquesta llar és l’elecció ideal per als qui busquen una escapada tranquil·la i revitalitzant en un entorn natural de somni.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?