Dorres (Ref. 1494)

Preu: 698.000€

Habitacions: 5

Banys: 5

Parcel·la: 2700m²
Habitatge: 370m²

Habitacions: 5

Banys: 5

Parcel·la: 2700m²
Habitatge: 370m²

Fabulosa casa, situada en un entorn únic al costat de les històriques termes romanes, s’erigeix en un refugi idíl·lic envoltat d’un extens jardí privat de 2.700 m². Actualment, en ple funcionament com un encantador hotel rural, aquesta propietat ofereix la flexibilitat de continuar amb el pròsper negoci o de convertir-se en una exclusiva llar familiar.

La casa té capacitat per a albergar fins a 14 persones, amb una varietat d’habitacions que s’adapten a totes les necessitats. Destaca un elegant apartament tipus dúplex que inclou una cuina completament equipada, un ampli saló amb accés a un balcó, ideal per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars, així com un acollidor menjador i una cuina tipus office. A més, la propietat compta amb una petita casa independent que afegeix encara més possibilitats d’allotjament o privacitat.

El confort està garantit amb un sistema de calefacció eficient mitjançant bomba de calor per aerotèrmia i plaques solars, reflectint un compromís amb la sostenibilitat i l’estalvi energètic. Entre les comoditats addicionals s’inclouen un ampli pàrquing, safareig i traster, assegurant que totes les necessitats pràctiques estiguin cobertes.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?